Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (6.67 secunde)
A murit in 18 mai 1991, cand mai avea doua luni pana sa implineasca 41 de ani. A lasat in urma sa 6 carti de proza publicate si multe proiecte pe care timpul scurt al vietii nu i-a ingaduit sa le finalizeze.
Astazi, de la ora 19.00, la Grand Cinema & More din Baaneasa Shopping City, va avea loc avanpremiera comediei Mama, ce zi!.
O vizita la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro- Psihiatrica de la Techirghiol poate produce adevarate sechele omului de rand. Un soi de univers paralel, in care suflete schingiuite pe viata de spaime nestiute sau de zei nemilosi te golesc de mila, lacrimi si neputinta.
O vizita la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro- Psihiatrica de la Techirghiol poate produce adevarate sechele omului de rand. Un soi de univers paralel, in care suflete schingiuite pe viata de spaime nestiute sau de zei nemilosi te golesc de mila, lacrimi si neputinta.
Desi Alianta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca functia de Avocat al Poporului ar putea fi ocupata de deputatul PD Augustin Zegrean, in urma unui acord parlamentar dintre cele mai importante partide parlamentare, aceasta demnitate va reveni PSD, care a platit democratilor cu cateva mandate CNA.
In urma intalnirii avute ieri intre presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si o delegatie a Adunarii Nationale Populare a Chinei, Vacaroiu a primit din partea acestora mai multe cadouri, printre care un televizor cu plasma, marca "Changhong", si mai multe laptopuri, imprimante si faxuri, toate marca "Ienovo".
Situatia complicata de la inceputul anului v-ar putea provoca sentimente confuze si nu va va fi usor sa iesiti prea comod din aceasta situatie. ... Eclipsa de Luna din 28 septembrie poate fi karmica pentru cuplu, insemnand sudarea sufletelor sau iritarea relatiei.
Tu il cunosti cel mai bine, asa ca orice schimbare brusca ar trebui sa iti dea de gandit. ... De ce inseala barbatii? ... Afla cele 13 semne care il dau de gol!
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ma, eu nu cred ca e de bine. ... Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... - Capitalism de cumetrie, anticoruptie de cumetrie, interes national de cumetrie: ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Georgeta Nuta participa pana pe 15 decembrie inclusiv, la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati, pe Sorin Birsan din Busteni. Sorin Birsan lucreaza obiecte de arta numai cu mana stanga, pentru ca are mana dreapta complet paralizata.
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei.
De zece ani, sute de romani din judetul Mehedinti se bucura de o viata mai frumoasa, datorita unei fundatii umanitare daneze.
Alegerile pentru postul de primar al comunei Ghindaresti au degenerat, dupa cum era de asteptat, intr-un scandal penibil, specific perioadelor electorale ale romanilor.
In finalul intalnirii, seful statului a apreciat deschiderea formatiunilor pentru adoptarea unei legi de introducere a votului uninominal. ... Basescu a subliniat ca acest lucru nu inseamna ca nu va continua sa-si urmareasca obiectivul, respectiv introducerea votului uninominal inainte de alegerile parlamentare din 2008.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta. In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
Ieri-dimineata la sediul de campanie a lui Traian Basescu din Strada Vasile Lascar nr. 148 a oprit o masina din care au coborat social-democratii de la organizatia de tineret.
Potrivit site-ului Presedintiei, Traian Basescu a primit in cursul anului trecut nu mai putin de 25 de cadouri din categoria celor pentru care declararea este obligatorie. Valoarea cumulata a acestor obiecte se apropie de 4.000 de euro.
Ca la fiecare inceput de an scolar de 10 ani incoace, presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei daruieste angajatilor sai rechizite pentru copii. Este vorba despre rechizite pentru peste 150 de scolari, dar si studenti.
Cu toate ca, teoretic, mai sunt doar putin mai mult de trei luni pana la alegerile locale, PD-L nu si-a desemnat inca omul care sa-l doboare pe Mazare.
google-analytics.com